“Legyél Önmagad legjobb verziója!”

  • Gyakorlatiasság
  • Kényelem
  • Előadás
  • Tudás

CHILL CLUB

A Chill Club megálmodásakor az volt a célunk, hogy egy olyan értékes közeget hozzunk létre, ahol nők egymást inspirálhatják. A fejlődésen kívül a célunk, hogy kikapcsolódj és el tudd engedni magad pár órára.

 

 

A Chill Home Studio szervezésében

A Chill Club egy kötetlen, szabad beszélgetés/előadás egy ismert személlyel, aki karrierjében kiemelkedően teljesít és példamutató a története.

Minden héten újabb és újabb előadókat fogunk meghívni, akik barátságos 10-15 fős közegben fognak mesélni nekünk az általuk választott témáról.

Szó lesz a vállakozás indításáról, nehézségéről, a nők helyzetéről az üzleti életben, karrierválasztásról, lelki egészségről, az anyaság az és a vállakozás összeegyeztetéséről, de hozunk majd motivációs, pszichológiai, gyermeknevelési és tudományos előadásokat is!

Legyen szó bármiről is, ami Téged igazán érdekel nálunk biztosan megtalálod!

Minden előadásunkat az exkluzív és bensőséges Chill Home Stúdióban tartjuk majd meg, ahol kötetlen előadás keretein belül adhatod át magad a lelki fejlődésnek.
Minden időpontunkra biztosítunk nassolnivalót, pezsgőt és üdítőt.

Neked nincs más dolgod, mint eljönni és magaddal hozni a legjobb barátnődet!

Csősz Boglárka – Nők az üzleti életben

 

Hogyan illeszkedj be a legfelsőbb körök üzleti világába, öntudat, önbizalom, befektetések, talpon maradás nőként a legkeményebb csatákban is. Nem elég egy jó ötlet, önmagad és céljaid megvalósítása hosszútávra szól! Gyere el, beszélgess Csősz Bogival, aki hat nyelven beszél, több befektetést és céget vezet, bejárta a világot és a legfelső körökben ugyanolyan rutinosan mozog, mint az erdélyi hegyekben. Szívügye a női egyenjogúság, és bátorságra inspirál minden nőt az önmegvalósításban!

A belépő mellé most kapsz egy KC vírusmaszkot, ami nemcsak a Corona vírus, hanem minden baktérium és vírus ellen hatékonyan véd!

IDŐPONT: 2021.09.14. KEDD 18.00-20.00
JEGY ÁRA: 15.000 Ft
Jelentkezés: info@chillhomestudio.com

 

 

Zletne Fatima – A vállalkozás hullámvasútja és a divatipar kettős mércéje

Az Ashbury és a Purple Sunset tulajdonosa Zletne Fatima előadásán kendőzetlenül beszélgetünk a vállalkozás szépségéről és nehézségeiről. Hallgasd meg Fati történetét, hogy honnan indult és nőként milyen nehézségeken kellett átesnie, hogy ma egy sikeresen működő vállalkozás vezetője legyen. Beszélgetünk majd a kettősségről, ami a divatiparban jelen van, a testképzavarról a divat szakmában és arról milyen keveset fektetünk a személyes fejlődésre és kapcsolatainkra, mikor egy kép megszerkesztésére mindig van időnk. Hogyan jutott el arra a magabiztos pontra, hogy szélsőséges véleményeivel, Önmagát felvállalva sokkal nagyobb sikert tud elérni, mint amikor másoknak akart megfelelni. Egy olyan platformot szeretne létrehozni, ahol nők szabadon beszélhetnek ezekről a tabu témákról, inspirálva egymást az üzleti élet minden területén.


IDŐPONT:
09.16. CSÜTÖRTÖK 18.00-20.00
ÉS 09.18. SZOMBAT 19.00-21-00

JEGY ÁRA: 12.000 Ft
Jelentkezés: info@chillhomestudio.com

 

 

Bódi Tesók – A hétköznapi emberek álmai is valóra válhatnak

Azt gondoljuk, sejtelmed sem lehet arról,  hogy hol húzódnak a határaid. A világ összes vizsgája, stopperórája és célszalagja sem képes lemérni a benned rejlő képességeket. Amikor elindulsz az igazi álmaidhoz vezető úton, akkor képes vagy messze meghaladni minden vélt korlátodat, amit magadnak szabtál a gondolataiddal. Az mi véleményünk az, hogy álmodni és álmodozni egy fantasztikus érzés, de hidd el, hogy élni még jobb! Mindent, amit eddig megálmodtunk magunknak gyerekként és megvalósult, az a valóságban sokkal szebbnek bizonyult. A valóság mindig szebb, mint az álmaink. A benned rejlő képességek és lehetőségek határtalanok. A határokat te magad teremted meg, amikor töröd rajtuk a fejed. A korlát, ami elválaszt téged az álmaidtól, az a negatív hozzáállásod, a negatív gondolataid és, hogy mindennek csak a rossz oldalát veszed észre. Dönts úgy, hogy boldog leszel! 

IDŐPONT:
2021.09.23. 18.00-20.00

JEGY ÁRA: 15.000 Ft
Jelentkezés: info@chillhomestudio.com