ÉLMÉNY PROGRAMOK

Fűszerezd meg a Chill Home Studio foglalásodat tulajdonosaink bármelyik élmény programjával.

Piknik élmény

Egy piknik élmény egy igazi Pinterest hangulatú időtöltés, ami bár elsőre érdekesen hangozhat beltéren, de hidd el minden képzeletedet felülmúlja majd, hogy önfeledten ünnepelhessetek bármilyen fontos eseményt.
A studióban kizárólag a médium és maxi csomag foglalható.

Chillearrings Workshop

Egy igazi csajos program, ahol kicsit kikapcsolódsz, és nem mellesleg a leendő kedvenc karkötőddel távozol, amit Te készítettél el!

Bármilyen és bármennyi alapanyagot használhatsz! Olyan lesz, amilyet Te szeretnél. A saját ízlésed szerint állíthatod össze, a Neked tetsző kristály elemekből, ásványokból, köztesekből, charmokból!

Mindenben segítségedre leszek, és végre lesz egy kis énidőd, amit imádni fogsz.

 

Moziélmény

A Chill Home Studioban egyedülállóan vehetsz részt olyan beltéri mozi élményen, ahol azt a filmet nézitek, amit csak szeretnétek egy finom étel társaságában kettesben vagy kisebb társasággal együtt. Az élményt a Volla Events csapatával együtt szervezzük.

Balcony Brunch & Night

Ezen a csodálatos helyszínen megálmodtunk egy privát reggeli és vacsora élményt, ami tökéletes exklúzív randevú élményt biztosít.

A Balcony Brunch egy reggeli élmény ahol kétféle étkezés közül tudsz választani: francia és magyaros reggeli.

A Balcony Night egy esti élmény, pléddel, borral és Tapas Boxxal a Grazing Boxes Hungary jóvoltából.

Társasjáték est

Legyen szó páros élményről vagy egy csoportos összejövetelről a Chill Home Studióban a legújabb, legmodernebb játékokkal tudtok játszani, csodálatosan dekorált környezetben alkohollal, nasival, zenével és polaroid fényképezővel. Itt minden adott egy igazi #JÁTÉKEST -hez.

 

 

 

Szeretnétek tovább maradni a helyszínen? Hétköznap 8000 Ft / óra és hétvégén 10000 Ft / óra áron tehetitek ezt meg. Hosszabb vagy egész napos foglalás esetén kedvezményt biztosítunk – kérj ajánlatot!