Oldal kiválasztása

STÚDIÓ BÉRLÉSE

A Chill Home Stúdióban jelenleg tombol a nyár, az ikonikus arcok mellett a Bonami.hu közreműködésével elhoztuk Nektek a modern elegancia világát.

RÓLUNK

A Chill Home Studio 80 nm-en ad otthont családi, baráti és céges rendezvényeknek csodálatos kilátással a Parlament épületére.

2 db szobánk egyike tematikus fotóstúdióként üzemel, ahol jelenleg egy elegáns, rózsaszín trópusi hangulatot valósítottunk meg. A másik szobában egy 12 fős asztalnál privát vacsorák, konferenciák és workshopok is megvalósulhatnak.

A helyszín saját konyhával és fürdőszobával rendelkezik, ami a helyszín bérlésekor korlátlanul lehet használni.

BÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK

CÉGES / ÜZLETI CÉLÚ FOGLALÁS

Tudjuk milyen fontos minden vállalkozás és cég számára a jó megjelenés. Stúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy alkalmas legyen céges megbeszélésekre, bemutatókra, előadásokra, sajtó konferenciákra, ruhapróbákra és fotózásokra is.

BARÁTI VAGY CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Egy ünneplés egyik igen fontos eleme a helyszín. Nálunk elegáns környezetben, tematikus dekorációval díszítve ünnepelhettek meg bármilyen fontos mérföldkövet.

ÉLMÉNY PROGRAMOK

A Chillearrings vagy az Effclusive Picnics által szervezett élmény programok foglalása mellett nem kell plusz bérleti díjat fizetni. Amennyiben szeretnétek egy kis karkötő készítéssel, piknikkel vagy mozi élménnyel megspékelni a foglalást érdemes megnézni ajánlatainkat.

AKIK MÁR BIZALMAT SZAVAZTAK NEKÜNK

Nagyon fontos számunkra a hosszan tartó együttműködés, a minőségi megjelenés és a jó üzleti kapcsolat. Szponzorainkkal és céges partnereinkkel
a hosszútávú közös munka a cél.

MYSTACKERS

MAISON BERGER PARIS

VÖSLAUDER

KRISTINUS

INFLUENCEREKNEK

Számunkra is fontos a különböző social oldalakon való megjelenés ezért örömmel látunk olyan befolyással rendelkező személyeket, akik növelni tudják ismertségünket. Ehhez havonta pár alkalommal barter alapú stúdió használatot biztosítunk. Érdekel az együttműködés? Írj nekünk most!

INFO@CHILLHOMESTUDIO.HU